DESPRE NOI

Cu bucurie te intampinam pe site-ul nostru eJumbo.ro. Cine suntem?

 

 

Suntem o echipa de tineri care incerca sa grupeze o multitudine de categorii de produse si anume : produse de papetarie , jucarii, decoratiuni pentru casa etc... la cele mai accesibile preturi intr-un singur loc.

Dorim sa va instintam ca nu facem parte din grupul de magazine Jumbo EC.R dar in magazinul nostru se pot regasii produse din portofoliul lor.

Profesionalismul si abordarea individuala este pentru noi importanta iar tocmai de aceea va oferim posibilitatea de a va putea baza pe un serviciu clienti amabil si cu experienta care o sa raspunda intrebarilor si solicitarilor Dvs. Prioritatea noastra este multumirea Dvs.

 

Ne bazam pe valori precum credibilitatea, deoarece increderea clientului in serviciile noastre ne obliga sa rezolvam solicitarile acestuia la cel mai inalt nivel de calitate.


Rezultatele excelente se datoreaza in primul rand straduintei intregii noastre echipe care se manifesta prin tot mai multe opinii pozitive din partea clientior.

In fiecare zi ne straduim sa fim cu un pas mai buni. Atat clientii cat si angajatii nostri au posibilitatea de a participa la inovare si la imbunatatirea serviciilor noastre.

 

Chiar ambitia si inovatia ne ajuta sa ne indeplinim visele.

 

Obiectivul nostru comun este de a construi o marca puternica si stabila a vanzatorului unei game largi de jucarii,papetarie ,accesorii pentru casa ,etc pentru „toti“ la un pret rezonabil si in alte tari din Europa.

 

 

eJumbo.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MDU5ZW